هم‌افزایی بهزیستی و هلال احمر شهرستان شوط در توزیع نوشت‌افزارهای تحصیلی پویش «همه حاضر»

در راستای حمایت گسترده از تحصیل فرزندان اقشار آسیب‌پذیر و با هدف کاهش هزینه‌های سال تحصیلی جدید، مرحله سوم توزیع نوشت‌افزارهای تحصیلی در قالب پویش مردمی «همه حاضر» با همکاری مشترک اداره بهزیستی و جمعیت هلال احمر شهرستان شوط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شوط؛
در این مرحله، تعداد ۵۰ بسته کامل نوشت‌افزار که ارزش ریالی مجموع آن‌ها ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، میان دانش‌آموزان تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان شوط توزیع گردید.
سهیلا قربان زاده رئیس اداره بهزیستی شوط گفت: این اقدام که با هدف ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی و تقویت روحیه تحصیلی دانش‌آموزان صورت گرفت، بخشی از زنجیره حمایت‌های گسترده خیرین و جمعیت هلال احمر در قالب پویش «همه حاضر» است. 
وی افزود: «پویش همه حاضر، نمادی از همبستگی اجتماعی مردم شهرستان شوط در حمایت از فرزندان نیازمند است.
وی ضمن قدردانی از تمامی خیرین و حامیانی که در تأمین این نوشت‌افزارها مشارکت داشتند، تأکید کرد که درهای این اداره برای همکاری‌های انسان‌دوستانه جهت توانمندسازی و حمایت از مددجویان همواره باز است.

کد مطلب 209589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد